DOVOLENÁ od 24.4.- 6.5.2024. Objednávky přijaté v době naší dovolené budeme odesílat nejdříve 7.5.2024.

VÝHODY IDENTIFIKAČNÍCH NÁRAMKŮ Z TYVEKU

Identifikační náramky vyrobené z materiálu Tyvek mají řadu výhod a použití v různých oblastech, jako jsou události, konference, nemocnice a další podobné situace, kde je potřeba jednoduchá a účinná identifikace lidí. Tyvek je lehký, odolný a voděodolný materiál, což z něj činí ideální volbu pro tento účel.

Zde jsou některé klíčové vlastnosti a výhody identifikačních náramků z materiálu Tyvek:

  • Odolnost: Tyvek je extrémně odolný materiál, který odolává trhání, vodě a opotřebení. To znamená, že náramky z Tyveku vydrží po celou dobu události nebo akce.
  • Lehkost: Tyvek je velmi lehký materiál, což znamená, že náramky jsou pohodlné pro nošení a nezatíží účastníky události.
  • Neroztržitelnost: Materiál Tyvek je obtížné roztrhnout, což z něj činí bezpečnou volbu pro zajištění, že náramky zůstanou na místě a nebudou snadno odstranitelné.

  • Voděodolnost: Tyvek odolává vodě, což znamená, že náramky zůstanou čitelné a funkční i při kontaktu s vodou nebo vlhkostí.

  • Možnost personalizace: Na náramky z Tyveku je možné snadno tisknout různé informace, jako jsou jména, kódy, loga, názvy událostí atd. Tato možnost personalizace umožňuje snadnou identifikaci účastníků události nebo i pacientů v nemocnici.

  • Jednoduchá aplikace: Náramky z Tyveku se snadno nasazují a odstraňují, což usnadňuje registraci účastníků událostí nebo pacientů v nemocnicích.

  • Cena: Náramky z Tyveku jsou oproti jiným prostředkům identifikace velmi levné a dostupné tak pro všechny.

Celkově lze říci, že identifikační náramky z materiálu Tyvek jsou praktickou a efektivní volbou pro mnoho různých situací, kde je potřeba jednoduchá a spolehlivá identifikace osob. Jejich odolnost, lehkost a možnost personalizace je dělají oblíbenou volbou pro organizátory událostí, zdravotnické pracovníky a další instituce po celém světě.

  • Objednávky bez potisku přijaté do 9:30, odesíláme tentýž den
  • 27 různých barev a vzorků
  • Doprava zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
MODERNÍ ŘEŠENÍ

K čemu slouží identifikační náramky Tyvek?

Identifikační náramky (jinak též identifikační pásky na ruku) slouží k označení návštěvníků kulturních, společenských a sportovních akcí a lze je používat místo vstupenek. Umožňují pořadatelům snadnou kontrolu návštěvníků. Identifikační náramky jsou velmi pevné v tahu a jsou odolné vůči vodě. Jsou vyrobeny z moderního materiálu DuPont™ Tyvek® a jejich součástí jsou ochranné prvky - bezpečnostní zalepení s výsečí a značení v číselné řadě.

Díky barevné škále je možná identifikace skupin účastníků jako např. účinkující, hosté, VIP. Na akcích, kde se podává alkohol, je možno díky barvám odlišit osoby nezletilé a tak předejít konfliktům se zákonem. Náramky jsou univerzální a je tak možné je využít i pro děti. Na identifikační pásky lze natisknout prostý text s názvem akce nebo reklamu či logo firmy.